شنبه
  • صبحانه: پنکیک پنیر خامه ای با زغال اخته و یک طرف قارچ کبابی
  • ناهار: سالاد "نودل" کدو سبز و چغندر
  • شام: ماهی سفید پخته شده در روغن زیتون با کلم پیچ و آجیل کاج برشته شده
یکشنبه
  • صبحانه: تخم مرغ سرخ شده و قارچ
  • ناهار: مرغ کنجد کم کربوهیدرات و کلم بروکلی
  • شام: کدو اسپاگتی بولونیزی
دوشنبه
  • صبحانه: کلوچه سبزیجات و تخم مرغ با گوجه فرنگی
  • ناهار: سالاد مرغ با روغن زیتون، پنیر فتا، زیتون و سالاد جانبی
  • شام: ماهی قزل آلا با مارچوبه پخته شده در کره
سه شنبه
  • صبحانه: املت تخم مرغ، گوجه فرنگی، ریحان و اسفناج
  • ناهار: شیر بادام، کره بادام زمینی، اسفناج، پودر کاکائو و میلک شیک استویا (اسموتی های کتو بیشتر در اینجا) با یک طرف توت فرنگی ورقه شده
  • شام: تاکوهای پنیری با سالسا
چهارشنبه
  • صبحانه: پودینگ چیا شیر آجیلی با نارگیل و شاه توت 
  • ناهار: سالاد آووکادو میگو
  • شام: گوشت خوک با پنیر پارمزان، کلم بروکلی و سالاد
پنج شنبه
  • صبحانه: املت با آووکادو، سالسا، فلفل، پیاز و ادویه جات ترشی جات
  • ناهار: یک مشت آجیل و چوب کرفس با گواکامول و سالسا
  • شام: مرغ پر شده با پستو و پنیر خامه ای و یک طرف کدو سبز کبابی
جمعه
  • صبحانه: یونانی بدون شکر، ماست شیر ​​کامل با کره بادام زمینی، پودر کاکائو و انواع توت ها
  • ناهار: کاهوی چرخ کرده تاکو را با فلفل دلمه ای خلال شده بپیچید
  • شام: گل کلم پر شده و سبزیجات مخلوط