شنبه
- صبحانه: پنکیک پنیر خامه ای با زغال اخته و یک طرف قارچ کبابی
- ناهار: سالاد "نودل" کدو سبز و چغندر
- شام: ماهی سفید پخته شده در روغن زیتون با کلم پیچ و آجیل کاج برشته شده
یکشنبه
- صبحانه: تخم مرغ سرخ شده و قارچ
- ناهار: مرغ کنجد کم کربوهیدرات و کلم بروکلی
- شام: کدو اسپاگتی بولونیزی
دوشنبه
- صبحانه: کلوچه سبزیجات و تخم مرغ با گوجه فرنگی
- ناهار: سالاد مرغ با روغن زیتون، پنیر فتا، زیتون و سالاد جانبی
- شام: ماهی قزل آلا با مارچوبه پخته شده در کره
سه شنبه
- صبحانه: املت تخم مرغ، گوجه فرنگی، ریحان و اسفناج
- ناهار: شیر بادام، کره بادام زمینی، اسفناج، پودر کاکائو و میلک شیک استویا (اسموتی های کتو بیشتر در اینجا) با یک طرف توت فرنگی ورقه شده
- شام: تاکوهای پنیری با سالسا
چهارشنبه
- صبحانه: پودینگ چیا شیر آجیلی با نارگیل و شاه توت
- ناهار: سالاد آووکادو میگو
- شام: گوشت خوک با پنیر پارمزان، کلم بروکلی و سالاد
پنج شنبه
- صبحانه: املت با آووکادو، سالسا، فلفل، پیاز و ادویه جات ترشی جات
- ناهار: یک مشت آجیل و چوب کرفس با گواکامول و سالسا
- شام: مرغ پر شده با پستو و پنیر خامه ای و یک طرف کدو سبز کبابی
جمعه
- صبحانه: یونانی بدون شکر، ماست شیر کامل با کره بادام زمینی، پودر کاکائو و انواع توت ها
- ناهار: کاهوی چرخ کرده تاکو را با فلفل دلمه ای خلال شده بپیچید
- شام: گل کلم پر شده و سبزیجات مخلوط